Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI haşlanmış tavuk göğüslerini rondodan geçirin yada ince ince kıyma haline gelene kadar doğrayın. teflon tavada(isteyen sıvı yağ ekleyebilir) minik minik doğranmış soğanı ve tavuk kıymanızı güzelce kavurun. içine sarımsakları ezip ilave edin. karabiber, pul biber ve kekiki ekleyin. makarnanızın üzerine dökün. kilo probleminiz yoksa en üste mayonez de sıkabilirsiniz afiyet olsun Gönderen : tugba can | 1_of_us@windowslive.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |