Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 yemek kaşığı biber salçasıyla 1 yemek kaşığı zeytin yağını karıştırıyoruz 1 dakika karıştırdıktan sonra 1 fincan suyu üstüne ekliyoruz acılı olmasını istiyorsak 1 yemek kaşığı pul biber atabiliriz ve son olarakte 1 yemek kaşığı kuru nanemizi ekleyip karıştırdıktan sonra sosumuz hazır :)) Gönderen : durdane kaya | durdane_kaya1@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |