Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI domatesler soyulur. soğan minik minik doğrandıktan sonra tavaya zeytin yağıyla birlikte konulur.soğanlar pembeleşince küçük küp şeklinde doğradığımız domatesleri içine atarız.karıştırırız ardından su,karabiber, kırmızı biber,tuz ilave edilir. domatesler iyice karıştırılıp ezildikten sonra.alınır tabağı konulur. yaptığımız spagette veya başka makarna varsa üzerine dökülür. makarna ile karıştırılmamalıdır.üzerine dereotu ve maydanoz ile süslenir. Gönderen : sonay | syuce1994@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |