Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI patlıcanları ocakta közleyip kabuklarını soyun daha sonra ufakufak doğrayın. kıymayı tavada suyu çekene kadar kavurun. tereyağını, rendelenmiş soğanı, ezilmiş sarımsağı, ve ince ince doğranmış biberi ekleyin, soğanlar pembeleşince patlıcanları ve daha önceden rendelediğiniz domatesleri ekleyin domatesler suyunu çekince tuzu ve suyu ilave edin 10 dakika kısık ateşte pişirin. makarnayla karıştırıp afiyetle yiyin.... Gönderen : zeki cansız | canzeki06@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |