Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI bir yemek kaşığı yağ tavaya döktükten sonra salçayı ilave ediyoruz ve suyla sulandırıyoruz hafif yoğun bi kıvam aldıktan sonra karabiber, kırmızıbiber, köri, kimyon, nane ilave edilip karıştırınız. fokurdamaya başlayınca ocaktan alarak servis edebilirsiniz Gönderen : ipek su | ipeksi-_@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |