Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Öncelikle tuz ve kıymayı aynı tavada iyice kızartın daha sonra nane karabiber ince kıyılmıs sarımsağı ve salçayı üzerine ilave edip tekrar orta derecede ateşte karıştırın ve sıcak olarak istediğiniz şekilde makarnanızla tüketin Afiyet Olsun Gönderen : Yunus Emre Erdoğan | y_erdi@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |