Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Turşuları ve domatesi tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Derince, polifron bir tavada tereyağını eritin akabinde toz hardal ile birlikte domatesleri 3, 4 dakika pişirirerek öldürün. Üstüne sirke ile birlikte doğranmış turşuları ilave edin. Sirke tamamen çekip kaybolana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan indirmeye yakın karabiber ilave edip 3, 5 kere karıştırıp altını kapatın. Sosu soğutup küçük bir kavanoza doldurun. Hava ile temasını kesmek amacıyla üstüne yarım santim yükseklikte bir zeytin yağı tabakası oluşturmanız iyi olur. Buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Bu sosu dilerseniz soğuk dilerseniz yeniden ısıtıp tüteketebilirsiniz. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |