Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Küçük bir tencerede yağı kızdırıp soğanı ilave ediyoruz. Bir kere karıştırıp beyaz şarabı ilave edelim. Sonra dana salçasını ilave ederek, karıştırarak kaynatıp süzdürelim. Mantarı mader şarabı ile bir kere kaynatıp sosun içine ilave edelim. Tereyağını da çiğ olarak ilave edip iyice karıştırmalıyız. Ağzını kapatıp sıcak benmaride muhafaza ederek istediğiniz zaman kullanırız. Gönderen : Elif Kocaman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |