Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sarımsakları ince ince kıyın. Zeytinyağını tavada kızdırıp sarımsakları pembeleştirin ve tavayı ateşten alın. Hardalı tavaya ekleyip karıştırın. Karışım özleştikten sonra beyaz şarabı ekleyip karıştırmaya devam edin. Limon suyunu da ilave ettikten sonra tuz ve karabiberini ekleyip en son ton balığını ilave edip iyice karıştırın. Terayağında çevirilmiş makarna üzerinde enfes olur. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa at gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |