Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patlıcanları küçük küçük doğrayıp zeytinyağının içinde kavurmaya başlayın. Ardından sarımsak ve sivribiberleri de tencereye katın ve hafif hafif pişirin. 15 dakika sonra domatesleri, tuzu, biberi ve 1 bardak suyu ekleyin. Domatesler suyunu çektikten sonra patlıcanlar da pişmişse sosu ateşten alıp diğer taraf da hazırlamış olduğunuz makarnanızın üzerine dökün. Gönderen : İrfan Uymaz | irfanuymaz@mail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |