Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domatesleri, havucu rendeleyin. Sogan sarımsagı dograyın (4 e bölün yeter) . Geniş tavda z.yagını kızdırın. Sogan sarımsagı hafif pembeleşene kadar öldürün. Biber ve havuç rendesini karıştırarak ilave edin. (1 dakika) Domatesi ekleyin,harlı ateşte iyice karıştırarak kaynatın. Kaynarken tuz, biber ilave edin. Altını kısıp püre kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Son 3-5 dakikada kereviz yaprağını ilave edin. Püre kıvamında ateşten indirin. Ve kalın süzgeçte bu karışımı ezin. ( Kollu Mercimek ezeceğinde) Fesleğen, spagettinin suyuna ilave edilir. Bu Napolili bir ahçının tarifidir, afiyet olsun. Gönderen : Nihat Özbudun | snozbudun@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |