Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Önce yağımızı ve salçamızı tavamıza koyup ocağımızı yakıyoruz.Salça iyice sıvıyana kadar bekliyoruz sonra sarımsağımı ilave ediyoruz ve hemen peşine karabiberimizi katıp 2-3 dk sonra alıyoruz ve afiyetle yiyoruz... (editör notu: sos süper, daha mazoşist yaklaşarak sosu pişirdikten sonra 1 yemek kaşığı hardal ilave edebilirsiniz. Acıyı kulaklarınızda hissetmeniz garantidir.) Gönderen : Enes Bingöl | enesbingol@windowslive.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |