Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Öncelikle tahinin içine, kimyon, dövülmüş sarımsak,biber koyun ve bir güzel karıştırın. Miktarı az az olmak koşuluyla zeytinyağı, limon suyu en sonda tuz ekleyin. Bu karışım bir kaseye alın ve kalan zeytinyağ üzerine gezdirin. zeytin, turşu v.s. ile süsleyebilir ve makarnanın yanında enfes bir sos alternatifi olarak sofranıza koyun. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa at gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |