Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Margarini derince bir tencerede eritin. Unu katıp 2 dakika kavurun. Ve, soğuk sütü ilâve edin. Yumurta teli ile, kaynayıncaya kadar karıştırın. Hemen tuzunu katın. Çırpılmış iki yumurtayı karıştırıp iyice yedirin. Bir taşım daha kaynatın. Sonra da, kıvamını bulması için, bir kenarda soğumaya bırakın. Gönderen : Melike Aymaz |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |