Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI ilk önce 100 gr domates salçasını sıcak su ile çukur tenceremizde karıştırıyoruz.(Kıvamını bulana kadar su ekleyin)sonra ocağa koymadan içine 1 yemek kaşığı margarini ekleyin.20 gr isot ve 10 gr tuzuda unutmayın.sonra margarin eriyene kadar karıştırmadan kısık ateşte pişirin margarin erdikten sonra bi karışrıtıtr 5dk da kısık ateşte pişirin.Ve sonra tabağınızdaki makarnanınızın üstüne döküp afiyetle yiyin Gönderen : bolulu Musa | musa.gs@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |