Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tereyağını eritin, içine ince kıyılmış sarımsakları atın ve sarımsakların kokusu çıkana kadar kısa bir süre kavurun. Cevizleri ilave edin, karıştırın. Peynir ve maydonozları da ekleyip ocağın altını kapatın. Haşlanmış istenilen çeşit makarnanın üzerine koyup alternatif bir lezzet yaratabilirsiniz. Gönderen : Handan Pırlanta | biskot_61@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |