Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sivri biberleri halka halka doğrayın. Kuru soğanı ayıklayıp rendeleyin. Domatesleri de ayrı bir yerde doğrayın. Yayvan bir tencerede margarini kızdırıp içine kıymayı ilave edin. Kıymayı bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. İçine doğranmış sivribiberleri ve rendelenmiş soğanı ekleyip pişirin. Daha sonra içine doğranmış domatesleri, kırmızı pul biberi, Et Bulyon’u, haşlanmış barbunyayı, kekiği, çekilmiş karabiberi ve suyu ekleyip karıştırın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapatıp altını kısarak kısk ateşte pişirin. Gönderen : Gamze Bostancı | gamze at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |