Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Avcı Salçası Tarifi

MALZEMELER
1 tatlı kaşığı yağ
1 adet küçük soğan, (çok ince kıyılmış)
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 litre dana salçası
50 gr. tereyağı
200 gr. mantar, (piyaz doğranmış)


YAPILIŞI
Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp,içinde de soğanı ilave ediniz. Bir kere karıştırdıktan sonra şarabı ilave ediniz ve tamamen çektiriniz.

Dana salçasını ilave ediniz, karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz.

Tereyağında mantarı iyice sote yapıp,sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız. Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip, arzu ettiğiniz zaman kullanınız.

Gönderen : Halide Takrak |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.