Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp,içinde de soğanı ilave ediniz. Bir kere karıştırdıktan sonra şarabı ilave ediniz ve tamamen çektiriniz. Dana salçasını ilave ediniz, karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz. Tereyağında mantarı iyice sote yapıp,sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız. Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip, arzu ettiğiniz zaman kullanınız. Gönderen : Halide Takrak |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |