Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Derin bir tavada tavuk velutesi, tavuk suyu, yumurta sarılarını ve mantarları iyice karıştırıp, bir taşım kaynatın. Altını kısıp, tavadaki karışımın 3 te biri kalıncaya kadar, dibini tutmaması için bir spatula ile sürekli karıştırarak, suyunu çektirip altını kapatın. Halen sıcakken soğutmadan süzgeçte süzün. Süzdüğünüz sosa önce margarini sonra kremayı ve tuz, karabiberi ekleyip kontrol edin. Limon suyunu ekleyerek sosu tamamlayin. Editör Notu : Balık veya tavuk kızartma ile birlikte sunulacak bir spagetti ile enfes olur. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |