Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

kabak dolmalı makarna Tarifi

MALZEMELER
4 kişilik
4 adet dolmalık kabak
yarım paket boncuk makarna
yarım bağ dereotu
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı sarımsaklı yoğurt
2 adet domates
50 gr taze kaşar rende


YAPILIŞI
dolamlık kabaklar temizlenip iç kısımları alınır.suda haşlanarak ağız kısımları aşağıya gelecek şekilde tencereden alınır.makarna haşlanır.haşlanmış makarna ince kıyılmış dereotu ve baharatlarla harmanlanıp haşlanmış kabakların içerisine konulur dolmaların ağızkısmına ufak tereyağ bırakılıp 1 dilim domates ve kaşar rendesiyle örtülür.kızğın fırında kızarıncaya kadar bekletilen kabaklar çıktıktan 10 dk sonra sarımsaklı yoğurt ile servis edilir afiyet olsun

Gönderen : ismail tazecan | byblack@hotmail.com

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.