Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kaynayan tuzlu suya 1 yemek kaşığı zeytinyağ koyun. Makarnaları 8-10 dakika haşlayıp süzün. Tereyağında çam fıstıklarını pembeleşene kadar kavurun. Üstünü süslemek için 1 yemek kaşığı kadarını ayırın. Miksere sarmısak, fıstık, fesleğen ve tuzu koyup kıyın. Eritilmiş tereyağı, rendelenmiş kaşar peyniri ve hazırladığınız sosu makarnaya karıştırın. Fıstıklarla süsleyip servis yapın. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |