Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Üç Peynirli Spaghetti

Üç Peynirli Spaghetti Tarifi

MALZEMELER
1 paket spagetti makarna
125 Gr rokfor peyniri (küp şeklinde doğranmış)
100 Gr beyaz peynir (küp şeklinde doğranmış)
125 Gr parmeşan peynir
2 Çorba kaşığı kaymak
1 Çorba kaşığı maydanoz
Tuz
Karabiber


YAPILIŞI
Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin.
Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Ertilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş k.biber ile süsleyerek servis yapın.

NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar.

Gönderen : Duygu Kaya |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.