Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domatesi küp küp doğrayın. Zeytinyağı ve sarımsakları, kısık ateşte kızdırın. (sarımsakları sonradan çıkartın). Domates, kapari ve çekirdekleri çıkartılmış zeytinleri, yağ ile 10 dakika pişirin. Tuz ve biberi kontrol edin. Makarna paketinde tarif edildiği şekildi pişirdiğiniz makarnayı süzün ve sos ile karıştırın. Hamsileri küçük küçük doğrayın ve makarnanın üzerine dökün. Hepsini 1-2 dakika daha pişirin. Önceden ısıtılmış tabaklarda servis yapın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |