Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Limonlu Biberli Spaghetti

Limonlu Biberli Spaghetti Tarifi

MALZEMELER
400 gr. spaghetti
20 ml. zeytinyağı
2 adet kırmızı kuru biber
1 adet limon
3 diş sarımsak
50 gr. parmesan rende
taze fesleğen
tuz
taze çekilmiş karabiber



YAPILIŞI
Makarnaları tuzlu suda haşlayıp süzün.
Kırmızı kuru biberleri üçe dörde kesin. Sarmısakları soyup dilimleyin. Kırmızı biberin tohumlarını çıkartıp şerit kesin. Limonun kabuğunu rendeleyin.

Tencereye zeytinyağı koyun. Sarmısak ve kuru biberleri ekleyin. Birkaç dakika sonra limon kabukları ve kırmızı biber şeritlerini ekleyin. Haşlanmış ve süzülmüş makarnayı da ilave edip çevirin.Makarnayı peynir rendesi ilave ederek servis yapın.

Gönderen : Canan Demircioğlu |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.