Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kuru soğanları soyup doğrayın. Domatesleri soyup küp küp kesin. Biberleri temizleyip tavla zarı şeklinde kesin.Havuçları temizleyip küçük doğrayın. Taze soğan saplarını temizleyip kıyın. Yağı tavada ısıtıp kuru soğan ve havucu kavurun. Domates ve biberleri ekleyip 15 dakika pişirin. Taze soğan, kestane ve tuzu ilave edip 2-3 dakika sonra ocaktan alın. Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Hazırladığınız sosun yarısını ekleyip harmanlayın. Makarnayı servis tabağına alın. Üzerine kalan sosu döküp peynir ile süsleyin. Servis yapın. Gönderen : Banu Cansız |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |