![]() | |||||||
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnamızı tencerenin içine salıyoruz sonra makarnamız iyice kaynayıp piştikten sonra rendelenmiş domatesi ısıtıyoruz ama pişirmiyoruz. tuz ve kararbiber katıyoruz acı severler pul biber de ilave edebilir. makrnayı süzgeçten geçirip rendelenmiş domates ile birleştirip yiyorsunuz. AFİYET OLSUN (Basit görülebilir ama parmaklarınızı yeyeceksiniz) Gönderen : Murat Özgün |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |