Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soyup yıkadığınız soğanı ve patatesi ince ince doğrayın. Havucu yıkayıp rendeleyin. Ayçiçek yağı ve bütün malzemeleri 4 su bardağı su ile birlikte düdüklü tencereye koyun. Yarım saat kadar pişirin ve sıcak servis yapın. Gönderen : Melek Erten |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |