Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Altı bardak et veya tavuk suyunun içine pirinci katıp, pirinçler yumuşayana kadar kaynatın. Ayrı bir kapta yoğurdu, yumurta sarılarını ve unu iyice karıştırıp birbirine yedirin. Bu karışıma bir bardak kaynamakta olan et suyu ve yeterince tuz ilave edip tekrar karıştırın. 10 dakika daha kaynatıp daha sonra çorba kasesine alın. Bir kapta tereyağı ile naneyi iki dakika kavurun ve bu yağı çorbanın üzerine koyup sıcak olarak ikram edin. Afiyet olsun... Gönderen : Celal Bostancı | celal@bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |