Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tavuk göğsü iki bardak tavuk suyu kalacak şekilde su eklenerek haşlanır. tavuğun suyu süzülerek 2 bardağı ayrılır. haşlanan tavuk iküçük küçük didiklenir. daha sonra bir tencerede 2 bardak tavuk suyu 3 bardak normal karıştırılır.um ve yoğurt bir kapta çırpılır ve tencereye eklenir.yarım limonun suyu ve tuz da bu karışıma eklenerek karıştırılır.kaynamaya yakın didiklenen tavuklar da tencereye eklenerek bir iki taşım kaynatılır.servise hazırdır. Gönderen : nisa engin | zeynepnisaengin@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |