Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tarhanayı 1 su bardağı sıcak suda 10 dakika bekletin. Domatesi rendeleyin. Biberleri ince ince doğrayın. Bu arada tencereye tereyağını alıp, eritin. İçine salçayı domatesi ve biberi koyup, biraz yumuşayana dek pişirin. Suyu ve tarhanayı ilave edin. Kaynayana dek karıştırarak pişirin. Kaynayınca ocağı kısıp, 5 dakika daha ateşte tutun. Dilerseniz biraz tereyağında pulbiberi kavurun. Çorbanın üzerine döküp, servis yapın. Gönderen : Güzide turhan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |