Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir tavuk budunu haşladıktan sonra doğrayın. Tencereye tereyağını ve unu koyarak pembeleşene kadar kavurun. Üzerine tavuk suyunu yavaş yavaş karıştırarak ilave edin. Haşlanmış tavuk etleri ile tuzu ve karabiberi de katarak kaynatın. Kaynayan tencereye şehriyeleri atın. Ayrı bir kasede süt ve yumurta sarısını iyice çırpın. Şehriyeler pişince bu karışımı tencereye ilave edin. Bir-iki dakika kaynadıktan sonra ince kıyılmış maydanozla sıcak olarak ikram edin. Afiyet olsun... Gönderen : Pelin Berk | pb@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |