Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip, kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin. Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ilave edin. Salçayı da ekleyip, koyulaştırın. Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 Dakika kaynatıp, ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve servis yapın. Tarhananın koyuluğunu arzunuza göre ayarlayabilirsiniz. Verilen ölcüden daha az veya daha çok su ilave edilebilir. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |