Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soya fasulyesini 1 gece önceden 4 su bardağı su ile ıslayın. Süzdüğünüz fasulyeleri tencerede 4 su bardağı su ile yumuşayana kadar haşlayın. Haşlama suyunu dökün. Soğanı yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin. Soğan ve zeytinyağını tencereye alıp soğanı pembeleştirin. Akabinde domates ve domates salçasını ekleyip özleşene kadar 4-5 dakika pişirin. pişen malzemenin üzerine haşlanmış, soya fasulyelerini ekleyip karıştırın. Üzerine et suyu ve 5 bardak su ekleyip kaynamaya bırakın. Kısık ateşte kaynayan çorbaya bulguru ekleyip kaynamaya bırakın. Bulgur pişince tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip 1-2 dakika daha pişirin. Diğer tarafta tereyağında naneyi hafif yakıp çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın. Gönderen : Mürşide Yazgan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |