Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Rokaları temizleyip, yıkayın. 4 Su bardağı su ile haşlayın. Blendırdan veya tel süzgeçten geçirin. Yağı bir tencerede eritin ve unu ilave edip, sararana dek kavurun. Haşlanmış rokaları suyu ile birlikte karıştırarak ilave edin. Et suyu, tuz, karabiber ve şekeri ekleyin. Bir taşım kaynatıp, servis yapın. Gönderen : Tulay ergin |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |