Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un , yumurta ve tuz koyun. Malzemeleri çırpma teliyle çırparken 4 su bardağı suyu soğuk olarak ilave edin. Tencereyi ocağa alıp 5 dakika kaynatın. Çorbayı indirmeye yakın üzerini süslemek için küçük bir tavada 1 tatlı kaşığı margarin, kırmızıbiber ve naneyi 20 saniye kadar kızdırın. Servis tabaklarına koyduğunuz çorbanın üzerine bir tatlı kaşığı biberli yağdan gezdirerek servis yapın. Gönderen : Filiz Özduman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |