Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın. Her ikisinin de suyunu değiştirip bir tencereye alın ve yumuşayıncaya kadar haşlayın. Yoğurdu bir kaseye alın. 3 bardak su ve tuz ilave edip çırpın. Pişmekte olan çorbaya azar azar ilave ederek karıştırın. Çorba koyu bir kıvama gelinceye kadar kısık ateşte kapağı açık olarak pişirin. Margarini tavada eritin. Naneyi ekleyip karıştırın ve ateşten alin. torbanın üzerine gezdirerek döküp sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Hakan Baş |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |