Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kemik suyunu veya suyu kaynatın. Yıkanmış pirinci ilave edip pişirin. Un, limon suyu, yoğurt ve yumurtanın sarısını az miktarda su ilave ile çıpın. Kaynamakta olan suya yavaş yavaş ilave ederek sürekli karıştırın. Kıvamı koyulaşıncaya kadar pişirin. Eritilmiş 2 yemek kaşığı margarinde naneyi kızartıp, çorbanın üzerinde gezdirin. Diğer tarafta küçük küpler halinde doğranmış patatesleri sıvı yağda kızartıp süzün ve çorbaya ilave edin. Tuz ekleyip ocaktan alın. Gönderen : Beyhan birbilen |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |