Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kuru fasulye ve makarna ayrı ayrı haşlanır. Tencereye yağ konur, üzerine ince kıylmış soğan atılır ve pembeleştirilir. İri rendelenmiş havuç katılır. Hemen sonra un ve salça katılır. Birkaç dakika çevrilir. Et suyu, makarna ve kuru fasulye ilave edilir, tuz ve karabiber serpilir. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirilir. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa @ gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |