Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yağı tencereye koyup kızdırın içine kıymayı atın ve suyunu çekene kadar kavurun. Salçayı veya domatesini ilave edin 5 dakika kadar daha kavurun. Sıcak suyu ekleyin. Kaynayınca şehriyeyi içine atın. Suya göre şehriyeyi azaltıp çoğaltabilirsiniz kıvamına göre ayarlarsınız. Şehriyeler pişince maydonozu katın. 1-2 dakika maydonozla beraber kaynarsa güzel oluyor. İsterseniz limon ve yumurta ile terbiyeleyebilirsiniz. Afiyet olsun Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |