Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kereviz, havuç ve patatesi küp küp doğrayın. Margarini tavada kızdırın. Soğanı kıyıp pembeleştirin. Doğradığınız sebzeleri ekleyip hafifçe kavurun. Sıcak suyu ve defne yapraklarını ilave edip kısık ateşte kaynayıncaya kadar pişirin. Pirinci ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Tuz serpip limon suyunu ilave edin ve ateşten alın. Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Hakan Baş |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |