Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tavuk etini iki su bardağı su ile haşlayın. Haşlandıktan sonra suyu ayrın ve eti parçalayın. Havuç ve patatesi küçük küçük kare kare doğrayın. Orta boy bir tencerede yağ eritin, un 1-2 dakika kavrun, tavuk haşladığımız su ve diğer suyu içine katın. Pütürler kaldı ise blendr veya mikser ile çırpın. Su kaynadıktan sonra tavuk etleri, havuç ve patates parçaları , pirinci içine ilave edin. Ağız tadınıza göre tuz koyun. sebzeler pişinceye kadar arada karıştırarak pişirin. Piştikten sonra bir limonun suyubu ilave edin. İnce doğranmış maydonoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Gönderen : Fahriye Güler |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |