Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğuk su tencereye konur ve etlerde yıkanılarak suyun içine katılır. Etler yumuşayana kadar (yaklaşık 45-50 dak) kaynatılır. Yumuşayan etler tencereden alınır. Kemik parçaları varsa diye sıcak et suyu süzgeçten geçirilir. Bir kasede yumurta, limon suyu ve un, et suyundan azar azar alarak ezilir. Kaynamakta olan et suyuna katılıp karıştırılarak pişirilir. Bir yandan etler kemiklerinden ayıklanır. Tencereye ilave edilir. 5-10 dakika daha kaynatılır. Tuz ilave edilir. Yağda kırmızı biber kızdırılıp çorbaya dökülür. Gönderen : Sevin Yamacı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |