Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Akşamdan sıcak su ile ıslatılan aşurelik buğdayı ertesi gün yumuşayana dek haşlayın. Yarı yarıya haşlandığında, üçe kesilmiş taze fasulyeleri tencereye aktarın. Fasulyeler yumuşayana dek haşlayın. Ayrı bir yerde bir yumurtayı çırparak, kaymaksız yoğurdu ve unu ilave edin. Sürekli karıştırarak çorbanın üzeri göz göz olana dek pişirin. İnmesine yakın çorbanın tuzunu ayarlayın. Ateşten aldıktan sonra üzerine kızdırılmış kırmızıbiberli tereyağı gezdirerek ikram edin. Afiyet olsun... Gönderen : Naciye Özbağcı | naciye2006@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |