Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Salçayı yağda kızdırın. Üzerine 1 lt. kadar kaynamış su ekleyin. 1 kase yoğurdu hafif sulandırın ve salçalı suya yavaş yavaş dökün. Dökerken bir yandan da karıştırmayı unutmayın. Yoğurdun kesmemesi için, tuzunu yoğurdu ekledikten sonra ekin. Yoğurdu ekledikten sonra tuzunu ve şehriyesini ekleyin, şehriyeler pişene kadar kaynatın. Piştikten sonra ince ince kıyılmış dereotunu ilave edin. Afiyet olsun... Gönderen : Nurullah Çiftçi |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |