Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI öncelikle tarifimiz 4 kişiliktir tenceremizin içine katı yağmızı eritiyoruz. başka bir kapta cözünmeye bıraktıgımız tarhanayı tencereniniçine boşaltıyoruz ve rendeledigimiz domateside ilave ediyoruz sonra tuzumuzu kaynadıktan sonra ise tabagımıza alıyoruz sosu için ise sıvı yag ve nane ve biber salcasını kavuruyoruz tabagımızın üstüne kalp şeklinde yayıyoruz Gönderen : özge er | other_fb@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |