Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sivri biberlerin tohumlarını çıkarıp, kıyınız. Kuru soğanın kabuklarını soyup, piyazlık doğrayınız. Domatesi, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz. Fasulyeleri önceden ıslatıp, haşlayınız. Haşlanmış fasulyeleri, 3 su bardağı et suyu ile mikserde püre haline getiriniz. Tavada 3 yemek kaşığı Sıvı Sanayı kızdırıp, kuru soğanları pembeleşinceye kadar kavurunuz. Pembeleşen soğanların içine kıyılmış sivri biberleri ilave edip, sote etmeye devam ediniz. En son olarak rendelenmiş domatesi, püre haline gelmiş fasulyeleri ve kalan et suyunu tuz - karabiberi ilave edip, kaynatınız. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, küçük bir tavada Sıvı Sana’yı, kuru naneyi, kırmızı pul biberleri kavurup çorbanın üzerine döküp, çorbayı sıcak olarak servis ediniz. Gönderen : Ayşegül Yaman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |